קטגוריות
Uncategorized

מתכון לחוח – פיתה תימנית

מתכון ללחוח- מאת צופית בן יוסף
המרכיבים-
2 כוסות מים פושרים .(הכל מדדתי בכוס חד פעמי שתיה קרה).
כף שמרים
2 כפות סולת.
כף סוכר
5 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
כפית מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל בידיים ממש ללוש , כדי לישה להוסיף עוד 2 כוסות מים עד שהבצק נהיה דליל. (סה”כ 4 כוסות מים )
לכסות שעה
הבצק אמור להראות לאחר התפחה עם בועות לא לערבב.
ניקח מחבת ונניח עם מצקת מהבלילה ונפזר ורק אז נניח על הגז אש גדולה עד שנוצר בועות.לקראת הסוף לכסות
ולהוציא למגש או מגבת
ושוב אותו תהליך – אך לפני כן ,לקרר את גב המחבת מתחת לברז או בקערה עם מי קרח. להניח עם מצקת מהבלילה ושוב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *