כרוב כבוש עם גזר בקלי קלות
מאת – דליה דדון
המרכיבים –
כרוב אחד
גזר
כמה עלי סלרי
מלח
אפשר להוסיף פלפל חריף לא חובה
אופן ההכנה –
לחתוך את הכרוב הגזר והסלרי גס.
להכניס לצנצנת נקייה .
על כוס מים מהברז לשים כפית מלח
וכך למלות את הצנצנת כוס מים כפית מלח
עד הסוף.
לנער את הצנצנת כל יום,
ככה כמה ימים שצבע המים מתחלף לצהבהב החמוצים מוכנים.
תגובה אחת על “כרוב כבוש עם גזר בקלי קלות”
הכנתי היום 19 /3 חמוצים .
בדיוק לפי המתכון, השאלה שלי האם זה ישאר טוב לפסח? עוד חודש? פשוט יש לי הרבה הרבה אורחים . תודה למבינות ענין🤣