![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/02/118356421_3844993398849412_8658722825064000757_n-300x300.jpg)
קובה חמוסטה – נועם זיגדון
הכמות גדולה
אפשר לעשות רבע או חצי מהכמות
המרכיבים-
למעטפת :
1 ק”ג סולת
1 כף מלח
1/2 כפית כורכום
3 כוסות מים חד פעמי חמה
2 כפות שמן
לערבב לבצק אחיד להניח בצד לספיגת נוזלים
המילוי-
לערבב טוב :
1 ק”ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
3 גבעולי כרפס קצוצים דק
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל שחור
בהרט
מלח
למרק-
1 בצל גדול חצוי ופרוס דק
חבילה עלי סלק ירוק (מנגולד) קצוץ גס
3 גבעולים כרפס כולל העלים קצוץ גס
4 שיני שום פרוס דק
מיץ מלימון 1
פלפל שחור
כורכום
מים
שמן
מלח
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל עם שמן עד שיזהיב להוסיף את הסלרי והסלק לטגן כ-10 דקות
להוסיף ליטר וחצי מים לתבל
ולהביא לרתיחה
עם ידיים רטובות לשטח על כף היד מעט מהבצק לשים במרכז בשר ולסגור היטב
לזרוק לסיר המרק
לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה
בהצלחה נועם זיגדון ![💞](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf1/1.5/16/1f49e.png)
![💞](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf1/1.5/16/1f49e.png)