עוגת תפוזים פשוטה וטעימה
*כוס מידה חד פעמי חם
המרכיבים-
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
2 כוסות קמח תופח
או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 שקיות א. אפיה.
אופן ההכנה –
אני מקציפה את הביצים בשלמותן לקצף יציב בערך כ 6 דק.
מוסיפה סוכר לסרוגין
מורידה מהירות למינימום
בהדרגה שמה שמן מיץ וקמח.
במיקסר בפולסים של דקה ולא לשבור את הקצף ואחר כך בוחשת ביד בתנועת קיפול.
מכניסה לאפיה 170 מעלות
תבנית 24 עם חור