קטגוריות
Uncategorized

המתכון לסלט כרוב הטעים ביותר שהכנתי

 

 

פאני בירמן
המתכון לסלט כרוב הטעים ביותר שהכנתי
סלט כרוב צבעוני משגע
סלט ב-6 צבעים, טעים ובריא.
אתם חייבים להכין אותו לשבועות ולשבת !!!
מתאים לארוחות בשרית וחלבית כאחד
המרכיבים-
חצי כרוב סגול קטן
חצי כרוב לבן קטן
גזר
קולורבי
חצי צרור פטרוזיליה,
פלפל אדום
פלפל צהוב
רוטב-
מיץ מלימון שלם
1 כף חרדל דיז’ון או גרגירים
3 כפות שמן זית
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק או סילאן
קורט מלח לפי טעם
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה –
קוצצים את הכרוב דק דק אפשר במנדולינה .
חותכים קולורבי ,גזר ופלפלים לקוביות
קוצצים את הפטרוזיליה.
מערבבים יחד הכל עם הרוטב .
מומלץ להכין לפחות שעה מראש  כדי שהרוטב יספג בירקות .

סלט כרוב בשני צבעים: קלאסי מרענן וקל להכנה

סלט כרוב בשני צבעים הוא מנה קלאסית וקלה להכנה, המושלמת כתוספת לכל ארוחה. שילוב הכרוב הלבן והסגול נותן לסלט מראה יפהפה וצבעוני, והטעם שלו מרענן וחמצמץ.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לסלט ירקות נוספים, כמו גזר, מלפפון או פלפלים.
  • ניתן להוסיף אגוזים קלויים או גרעיני חמניות לסלט לקבלת מרקם קראנצ’י.
  • ניתן לתבל את הסלט גם בעשבי תיבול טריים, כמו פטרוזיליה או כוסברה.
  • ניתן להגיש את הסלט עם לחם טרי או פיתה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *