עוגת תפוזים גבוהה בתבנית אנג’ל
מאת מאיה בוטראשווילי
המרכיבים –
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס מיץ תפוזים
קורט מלח
גרידה תפוז
שקית וניל
כוס שמן
כפית מיץ לימון
2 וחצי כוס קמח תופח
אופן הכנה –
נפריד ביצים ונקציף חלבונים עם כוס סוכר
בקערה אחרת נקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר
נוסיף בהדרגה ,מיץ,שמן,קמח וניל ומלח.
נקפל קצף לתוך התערובת
נעביר לתבנית אנג’ל
אין צורך לשמן .
אפייה 170 מעלות כשעה
להפוך על הרגליים בגמר האפייה
עד לקירור
ואז לחלץ
בהצלחה
תבנית אנג’ל-
2 תגובות על “עוגת תפוזים גבוהה בתבנית אנג’ל”
תודה
אחלה מגרה