זו עוגת שקדים שלא מפסיקים ליישר
עוגת תפוזים עם קוקוס ושקדים
המרכיבים –
3 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
כוס קמח שקדים
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
גרידת תפוז
כפית תמצית שקדים
קורט מלח
שקית וניל
אופן הכנה –
להפריד ביצים.
להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקצף יציב.
להוסיף לקצף את 3 החלמונים ואת כוס השמן.
נוסיף גם כוס מיץ תפוזים, מעט גרידת תפוז נערבב לאיחוד.
נוסיף כוס קוקוס
וכוס קמח שקדים,
כוס קמח ואבקת אפיה.
נערבב לאיחוד.
נשמן 2 אינגליש או תבנית עגולה עם חור לא גדולה קןטר 24.
נשפוך את הבלילה לתבנית.
לאפות בחום 170
כ – 40 דקות
הזמן תלוי בתנור.
בהצלחה