מרק אפונה משגעעעע
מאת – Galit Ben Aharon
המרכיבים-
בצל
3 עלי סלרי
חתיכה משורש פטרוזיליה
חתיכה משורש סלרי
גזר
תפוח אדמה או קישוא
כוס וחצי אפונה יבשה
כוסברה ופטדוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כפית חוויאג’ למרק
מעט כמון
מעט כורכום
אופן ההכנה –
לטגן בצל
להוסיף עלי סלרי קצוץ,
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
גזר קוביות
תפוחי אדמה קוביות
כמו כן להוסיף את האפונה יבשה שטופה היטב
לבסוף כוסברה קצוצה ופטרוזיליה
ולהוסיף גם תבלינים .
להוסיף מים רותחים לכיסוי.
לבשל מכוסה על אש נמוכה כשעה.
טיפ: אחרי שהמרק מוכן לגמרי
אני לוקחת חלק מהסיר וטוחנת עם בלנדר מוט.
וככה יש לי סמיכות.
להכין קרוטונים ליד זה חלום