עוגיות פרחי שושנים של פעם בחיים
מאת – Loren Papis
המרכיבים –
3 חלמונים
200 גרם חמאה
שקית אבקת אפייה
חצי כוס חלב
2.5 כוסות קמח לבן
למילוי:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 חבילה של פודינג וניל
אופן ההכנה –
תחילה נפריד את הביצים ונשים את החלמונים בקערת המיקסר יחד
עם שאר מרכיבי הבצק.
נלוש עד בצק חלק ואחיד.
למלית נקציף את החלבונים יחד שאר המרכיבים לקצף יציב.
להכנת העוגיות ,
מחלקים את את הבצק לשתיים, ומרדדים לעובי דק באופן יחסי.
את הקצף מורחים מעל דף הבצק ומגלגלים לרולדה.
חותכים במרווחים שווים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור בחום של 160 מעלות כחצי שעה.