פשוט תכינו ותקפיאו, אתם תודו לי אחרי זה
פחזניות מושלמות. ידעתם שאפשר להקפיא ככה כשהן מוכנות אפילו עם קרם ?
קוקו דניאל משתפת מתכון וגם מבטיחה שיוצא מושלם מההקפאה!
אז לפעם הבאה שיש לכם הרבה אורחים ותרצו להכין מראש תזכרו את המתכון !
פחזניות מושלמות
המרכיבים-
כוס מים
100 גר חמאה
3 כפות סוכר
קורט מלח
כף תמצית וניל
כוס קמח
3 ביצים
אופן ההכנה –
להרתיח על הגז – מים חמאה סוכר מלח וניל .
לאחר שרותח להוסיף כוס קמח רגיל
לערבב עד שמתאחד…לתת לתערובת להתבשל על להבה נמוכה עוד כמה דק עד לייבוש הנוזלים.
לאחר מכן להעביר למיקסר עם וו גיטרה.
לערבל בערך 3 דק לקירור של הבצק.
לאחר מכן להתחיל להוסיף ביצה בהדרגה,ואז עוד אחת…סה”כ 3 ביצים.
לעבד עד לאיחוד של כל המסה,
להוציא לשק זילוף עם צנטר כוכב.
להכין את הפחזניות על מגש עם נייר אפיה,
לפזר מעט אבקת סוכר מעל.
להכניס לתנור 160 (לא טורבו) מעלות ,חצי שעה
לא לפתוח את התנור במהלך האפיה.
לאחר חצי שעה להוציא להצטנן.
למלא בקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב
לפזר מעל הפחזניות אבקת סוכר.
במידה ורוצים להקפיא לסדר בכלי גדול עם מכסה .
להכניס למקפיא.
להוציא שעה לפני שרוצים לאכול.
בהצלחה