
מרק לחשו מבית מרוקאי ליום חורפי במיוחד
מאת – גילה עדי
המרכיבים –
בצל גדול קצוץ דק מאד
גבעול סלרי + חצי ראש סלרי קצוץ דק מאד
צרור כוסברה קצוצה דק
6 שיני שום כתושות
כף שמן זית
מלח לפי הטעם
חצי כפית כורכום
כוס סולת
אופן ההכנה –
בסיר גדול למרק תחילה נטגן את הבצל.
אליו נוסיף את הסלרי ונמשיך לטגן.
בשלב הזה נוסיף את הסולת, השום והתיבול ,
נערבב ונוסיף כ2 ליטר מים.
נביא לרתיחה תוך כדי ערבוב כל הזמן.
לאחר רתיחה , נבשל על אש נמוכה כ20 דק’.
לקראת סוף הבישול נוסיף פנימה את הכוסברה ונגיש חם ביום קריר,
בתאבון!
להזמנת סיר גדול למרקים ועוד מבחר מוצרים:
