קטגוריות
Uncategorized

שטרודל תפוחים חם – אין מושלם מזה

טובה ניסים

שטרודל תפוחים

מבצק עלים זה קל וזה הכי טעים

מאת טובה ניסים

המרכיבים –
בצק עלים
4, 5  תפוחים ירוקים קלופים קצוצים מרובעים קטנים.
2 כפות אגוזים

או שקדים גרוסים.
כף פרורי לחם.
2 כפות אבקת סוכר.
כפית קינמון.

אופן ההכנה –
מילוי התפוחים –

לערבב הכול בקערה .

לפתוח את הבצק שהוא כבר מרודד. לשים בקצה של הבצק מהעיסה של התפוחים בנדיבות ולגלגל גלגול אחד. ואז לחתוך .
בצדדים להדק היטב.
כך ממשיכים

בערך 3-4 רולדות.
לעשות חתכים באלכסון מעל.
ולאפות בחום 180.

עד הזהבה.
לפזר מעל אבקת סוכר.
קל ומהיר וטעים.❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *