קטגוריות
Uncategorized

סולדה – מעדן מצות לפסח מהמטבח המרוקאי

גלי קינן

 

זה מעדן ממצות שמכינים בשביעי של פסח מהמצות שנשארו ,אבל כמובן אפשר להכין לאורך כל החג

טעים טעים

מאת גלי קינן

המרכיבים-

בצל קצוץ

שום כתוש

חופן כוסברה

חופן פטרוזיליה

כורכום

מלח

פלפל שחור

מרק עוף

פפריקה

חבילה מצות קטנה שבורה

אופן ההכנה

המתכון מאוד פשוט. מטגנים בצל ושום כתוש במעט שמן, מוסיפים כוסברה פטרוזיליה קצוצים, 2 וחצי כוסות מים רותחים, מתבלים-כורכום, מרק פפריקה , עוף, פלפל לבן,שחור, מעט מלח שוב מרתיחים ומוסיפים חבילת מצות חתוכות לריבועים קטנים, מערבבים היטב, על אש נמוכה מכסים את הסיר לכ-10 דקות ומגישים חם. בהצלחה💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *