
זה מעדן ממצות שמכינים בשביעי של פסח מהמצות שנשארו ,אבל כמובן אפשר להכין לאורך כל החג
טעים טעים
מאת גלי קינן
המרכיבים-
בצל קצוץ
שום כתוש
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
כורכום
מלח
פלפל שחור
מרק עוף
פפריקה
חבילה מצות קטנה שבורה
אופן ההכנה –
המתכון מאוד פשוט. מטגנים בצל ושום כתוש במעט שמן, מוסיפים כוסברה פטרוזיליה קצוצים, 2 וחצי כוסות מים רותחים, מתבלים-כורכום, מרק פפריקה , עוף, פלפל לבן,שחור, מעט מלח שוב מרתיחים ומוסיפים חבילת מצות חתוכות לריבועים קטנים, מערבבים היטב, על אש נמוכה מכסים את הסיר לכ-10 דקות ומגישים חם. בהצלחה💞