קטגוריות
קציצות ראש השנה

איך מכינים פסטלים מושלמים לכבוד הפסח

תמונה – לימור אוחנה

קציצות תפוחי אדמה במילוי בבשר

המאכל הכי מושלם לפסח

יש בכל העדות

מתכון לפסטלים של אמא

לכבוד פסח

 

מצרכים-
6 תפוחי אדמה מבושלים
חצי קילו בשר טחון
בצל
פטרוזיליה
תבלינים לפי טעם
מלח
פלפל
בהרט לקציצות
כורכום
למעטפת –
צלחת עם 2-3 ביצים מקושקשות עם מעט מלח
צלחת עם קמח מצה/קמח תפוחי אדמה  או קמח רגיל (לא בפסח)
אופן ההכנה –
מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה .
מקררים ומסננים היטב.
אחר כך קולפים ומרסקים לפירה .
מוסיפים תבלינים – מלח פלפל , מעט כורכום ופטרוזיליה קצוצה
הבשר- מטגנים בצל עם הבשר עד שהבשר מתבשל ונצלה.
מורידים מהאש מוסיפים תבלינים. מקררים היטב.
יוצרים כמו קובות מתפוחי האדמה מועכים על היד ממלאים במלית בשר וסוגרים לקובה
טובלים בביצה וקמח ומטגנים בשמן עמוק .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *