קטגוריות
Uncategorized

עוגת שוקולד ושקדים ללא גלוטן קלה וטעימה

 

שרה יוסף
עוגת שוקולד
ללא גלוטן
מתכון מאת  -שרה יוסף
המרכיבים-
150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות קקאו
1 ו 3/4 כוסות קמח שקדים
1 אבקת אפיה
גנאש
1/2 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה –
לשים בקערה חמאה ושוקולד ולערבב במיקרו בפולסים עד לקבלת קרם.
לתת כמה דקות להתקרר ולהוסיף ביצה אחת אחת ולערבב היטב
להוסיף סוכר, קקאו, וניל
קמח שקדים ואבקת אפיה ולערבב לקבלת בלילה חלקה
לחמם תנור 150 מעלות
לשים בתבנית בתחתית נייר אפיה ולשמן היטב עם חמאה גם את דפנות התבנית
לאפות בערך חצי שעה לבדוק עם סכין שהעוגה מעט לחה לא לייבש
לאחר קירור.
להכין גנאש
לחמם את השמנת עד לרתיחה להוסיף את השוקולד ולערבב היטב
כשהעוגה מוכנה לקרר כמה דקות על השיש ולהוסיף את הגנאש
העוגה יוצאת רכה וטעימה מאוד ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *