קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוחים בחושה

הילה סמוכה רשתי

 

עוגת תפוחים/יפית מויאל
המרכיבים-
4 תפוחים
כפית קינמון
2 כפיות סוכר חום
כוס סוכר
כוס קמח תופח (אפשר להחליף בפסח לקמח תופח פסח )
3 ביצים
3/4 כוס שמן
אופן ההכנה –
חותכים 4 תפוחים ירוקים ללא קליפה, לקוביות מוסיפים 2 כפיות קינמון ו2 כפיות סוכר (עדיף חום) מערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים כוס סוכר, כוס קמח, 3 ביצים ו3/4 כוס שמן. אחרי שערבבנו טוב מוסיפים את תפוחי עץ . מערבבים טוב טוב.
מעבירים את הכל לתבנית 26 או 2 אינגליש קייק.
ולתנור 170 מעלות (אני אוהבת לחמם את התנור ל200 ולהוריד ל170 כשמכניסים)
ועוד טיפ כשזה מוכן אני מכבה את התנור ופותחת קצת את הדלת ומשאירה לעוד איזה רבע שעה זה עושה קראסט למעלה…בהצלחה, ממני יפית!

תגובה אחת על “עוגת תפוחים בחושה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *