קטגוריות
עוגיות

סהרוני בוטנים עם שוקולד

אופירה יחיא

 

סהרוני בוטנים

מאת -אופירה יחיא

המרכיבים
4 כוסות בוטנים קלויים עם הקליפה
לאחר הקלייה להוציא את הקליפה
1 כוס סוכר
1/2 כוס שומשום
1 כפית קינמון
קורט ציפורן
3 כפות מלאות פירורי לחם/קמח מצה
בערך 3 ביצים שלמות
לציפוי בוטנים גרוסים גס
200 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה
לקלות את הבוטנים עם הקליפה ולהוציא את הקליפה לאחר הקלייה
לטחון  לטחון עם הסוכר .
נעביר לקערה נוסיף קינמון , ציפורן , שומשום וקמח מצה נערבב היטב , נטרוף ביצים ונוסיף בהדרגה .נצפה בבוטנים הגרוסים גס
נכין סהרונים ונאפה בטורבו 170 מעלות ממש 10 דקות עדיין יהיה רך

טובלים קצוות בשוקולד מומס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *