סהרוני בוטנים
מאת -אופירה יחיא
המרכיבים–
4 כוסות בוטנים קלויים עם הקליפה
לאחר הקלייה להוציא את הקליפה
1 כוס סוכר
1/2 כוס שומשום
1 כפית קינמון
קורט ציפורן
3 כפות מלאות פירורי לחם/קמח מצה
בערך 3 ביצים שלמות
לציפוי בוטנים גרוסים גס
200 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה –
לקלות את הבוטנים עם הקליפה ולהוציא את הקליפה לאחר הקלייה
לטחון לטחון עם הסוכר .
נעביר לקערה נוסיף קינמון , ציפורן , שומשום וקמח מצה נערבב היטב , נטרוף ביצים ונוסיף בהדרגה .נצפה בבוטנים הגרוסים גס
נכין סהרונים ונאפה בטורבו 170 מעלות ממש 10 דקות עדיין יהיה רך
טובלים קצוות בשוקולד מומס