וזהו הסוד לטיגון החציל שלא יספוג מלא שמן
בלי השריה ,בלי לחכות
רותם אילן גור
המרכיבים-
חצילים כמה שרוצים
לפרוס פרוסות בעובי ס”מ
חלבון ביצה
מלח
נייר סופג
ההכנה –
לפרוס את החציל, לפזר מלח, לטבול בחלבון, לטגן בשמן רותח ולהוציא לנייר סופג.
בלי השריה בלי לחכות… יוצא נהדר ולא ספוג בשמן
11 תגובות על “הסוד לחציל מטוגן שלא סופג שמן”
אפשר לאפות?
תמיד יש אופציה לאפות עם שמן בספריי
מקובל להשרות חצי שעה במלח?! מה נשתנה?
האם לחמם את השמן מראש? האם להדליק וישר אחר כך לשים? שמן חם מונע ספיגה אבל האם הטיפ עובד גם בשמן קר?
ברור שמן רותח
אם זה לא סופג שמן למה צריך נייר סופג לספוג את השמן?
רק את העודפים זה סופג פחות שמן מהרגיל
במקום חלבון ביצה , אמי היתה מכניסה קודם כל לחלב ואח”כ ממליחה ורק אז מטגנת
חייבת לנסות..תודה חג שמח
נהדר 👑💜
תודה