קטגוריות
סלטים צמחוני ראש השנה

הסוד לחציל מטוגן שלא סופג שמן

Rotem Ilan Gur
וזהו הסוד לטיגון החציל שלא יספוג מלא שמן
בלי השריה ,בלי לחכות
רותם אילן גור
המרכיבים-
חצילים כמה שרוצים
לפרוס פרוסות בעובי ס”מ
חלבון ביצה
מלח
נייר סופג
ההכנה –
לפרוס את החציל, לפזר מלח, לטבול בחלבון, לטגן בשמן רותח ולהוציא לנייר סופג.
בלי השריה בלי לחכות… יוצא נהדר ולא ספוג בשמן

11 תגובות על “הסוד לחציל מטוגן שלא סופג שמן”

האם לחמם את השמן מראש? האם להדליק וישר אחר כך לשים? שמן חם מונע ספיגה אבל האם הטיפ עובד גם בשמן קר?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *