
העוגיות האלה מהירות והכי טעימות
הן פרווה ללא גלוטן
מתאים לארוחות השבת ולקיץ
מתכון – מורן תורג’מן
המרכיבים-
2 כוסות אגוזי מלך
100 גרם פקאן מסוכר או רגיל
2 חלבונים
שקית סוכר וניל
חצי כפית קינמון
כחצי כוס סוכר – אפשר גם פחות (אפשר תחליף סוכר )
אופן ההכנה –
לקצוץ את האגוזים ולשים בקערה .
להוסיף חלבונים, סוכר וניל, קינמון ו סוכר.
לערבב טוב
לשים כפית מהתערובת בתוך מנג’ט קטן
ולאפות בתנור שחומם מראש על 160-170 מעלות בערך חצי שעה