קטגוריות
עוגות פרווה

עוגיות אגוזים ללא גלוטן – פרווה, מהיר והכי טעים !

 

מורן תורג’מן

העוגיות האלה מהירות והכי טעימות

הן פרווה ללא גלוטן

מתאים לארוחות השבת ולקיץ

מתכון – מורן תורג’מן

המרכיבים-

2 כוסות אגוזי מלך

100 גרם פקאן מסוכר או רגיל

2 חלבונים

שקית סוכר וניל

חצי כפית קינמון

כחצי כוס סוכר – אפשר גם פחות (אפשר תחליף סוכר )

אופן ההכנה –

לקצוץ את האגוזים ולשים בקערה .

להוסיף חלבונים,  סוכר וניל,  קינמון ו סוכר.

לערבב טוב

לשים כפית מהתערובת בתוך מנג’ט קטן

ולאפות בתנור שחומם מראש על 160-170 מעלות בערך חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *