
עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות
אי אפשר להפסיק לאכול אותה !
הכנה ב10 דק בלבד
המרכיבים-
4 ביצים
כוס + 2 כפות סוכר
200 גר חמאה מומסת פושרת
כפית תמצית וניל
גרידת תפוז/לימון
2 כוסות שקדים טחונים
חצי כוס קמח
חצי שקית אפיה
אופן ההכנה –
להקציף ביצים וסוכר .
לאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים.
משמנים תבנית 24 עגולה
שופכים לתבנית את הבלילה.
ומעל מפזרים חופן של שקדים פרוסים מולבנים
אפייה תנור מחומם מראש על 170 מעלות לכ- 30 ,40 דק
לבדוק שהעוגה אפויה במרכז