
פרגיות ממולאות אמא’לה איזה טעים
פרגיות ממולאות הכי טעים שתכינו בהתחייבות
מבקשים מהקצב פרגיות ללא עצם שתהיה נקייה וכמובן עם עור זה נותן את כל העסיסיות.
המרכיבים-
קילו או יותר פרגיות סטייק 10-12 חתיכות
מילוי –
כוס אורז
מעט שמן
חופן פירות יבשים – משמשים צימוקים חמוציות
חופן אגוזים – קשיו,אגוזים מה שיש
מעט בהרט
כמון
סילאן
מלח
פלפל שחור
לרוטב –
2 כפות סויה מתוקה
2 כפות סויה רגילה
2 כפות רכז רימונים / מייפל /דבש
מעט שמן זית
מעט מלח ופלפל
ומערבבים היטב .
מוסיפים המון טימין
אופן ההכנה –
מילוי : מכינים אורז יסמין/פרסי/בסמטי
יום לפני שרוצים להכין – חובה קר.
לוקחים ווק מוסיפים מעט שמן ואת האורז
ופירות יבשים איזה שאוהבים
קשיו,אגוזים, משמשים וכל מה שבא לכם
מעט בהרט, סילאן וכמון .
כמובן עם צריך מלח ופלפל ומקפיצים הכל ביחד .
מניחים את הסטייק פרגית.
במרכז כל פרגית מניחים כף של האורז המתובל ומקפלים את שולי העוף לכדור גדול.
וסוגרים היטב הופכים את הקערית ויוצא לכם פרגית יפיפיה
מניחים בתבנית כשהחלק הפתוח כלפי מטה.
רוטב : אחרי שהכנתם את כל הפרגיות מכינים רוטב הכי פשוט והכי טעים- מערבבים ושופכים מעל הפרגיות.
2 כפות סויה מתוקה
2 כפות סויה רגילה
2 כפות רכז רימונים / מייפל /דבש
מעט שמן זית
מעט מלח ופלפל
ומערבבים היטב .
מוסיפים המון טימין טרי נותן טעם וריח נפלא
מעבירים לתנור על חום 190 מעלות
ל25 דקות מכוסה עם נייר אפייה ונייר כסף
אחרי זה מסירים את מכסה( נייר אפייה)
ואופים עד שהפרגית מוכנה סקסית עם צבע מהמם ושחום
יצא וואווו
אבל באמת ווואו
רוטב : אחרי שהכנתם את כל הפרגיות מכינים רוטב הכי פשוט והכי טעים
2 כפות סויה מתוקה
2 כפות סויה רגילה
2 כפות רכז רימונים / מייפל /דבש
מעט שמן זית
מעט מלח ופלפל
ומערבבים היטב .
מוסיפים המון טימין טרי נותן טעם וריח נפלא
מעבירים לתנור על חום 190 מעלות
ל25 דקות עם נייר אפייה ונייר כסף
אחרי זה מסירים את מכסה( נייר אפייה)
ואופים עד שהפרגית מוכנה סקסית עם צבע מהמם ושחום
יצא וואווו אבל באמת ווואו