
עוגיות שקדים נמסות
מתכון -שרה יוסף
המרכיבים-
200 גרם מזולה רכה או חמאה/מחמאה
קורט מלח
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כוס שקדים מולבנים טחונים דק(קמח שקדים)
2 סוכר וניל
מעט גרידת לימון
מעט תמצית שקדים
2 כוסות קמח מנופה
אחרי האפיה
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
לשים בקערה את כל המרכיבים.
ללוש לקבלת בצק רך ונעים.
לחלק ל 6 כדורים
לגלגל מכל כדור נקניק. לפרוס לקוביות ולהניח על נייר אפיה בתבנית התנור ולאפות 180 מעלות בערך 13 דקות
להוציא ולקרר ממש מעט ואז לגלגל את העוגיות בקערה עם אבקת סוכר
בהצלחה