
המרכיבים –
בערך קילו פרגית רצועות
בצל פרוס
גמבה אדומה פרוסה
4 שיני שום
חופן כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה /אפשר חריפה
מעט כורכום
אופן ההכנה –
לצלות במחבת פסים רצועות פרגיות ולשים בצד.
לטגן בסיר רצועות בצל,רצועות גמבה אדומה עד השחמה להוסיף שיני שום קצוצות להוסיף כוסברה קצוצה .
לתבל במלח ,פלפל שחור,פפריקה אדומה,וכורכום .
להוסיף את הרצועות הפרגית שצלינו ולהוסיף כוס מים.
לערבב לבשל עשרים דקות על אש קטנה ולאחר מכן להכניס לתנור על מצב גריל עד שמשחים ומוכן בהצלחה❤️

