קטגוריות
Uncategorized

תבשיל עוף עם ארטישוק וזיתים

ספיר יעקב

תבשיל עוף מדהים וטעים

עם ארטישוק וזיתים

 

המרכיבים-

קופסה של זיתים חרוזית

תחתיות ארטישוק קפוא

לימון קצוץ

7 שיני שום

גמבה

2 פלפל חריםים

10 עגבניות שרי

חצי צרור כוסברה

כרעיים עוף 3,4

פפריקה

מלח

פלפל

מרק עוף

כמון

כפית סוכר

כף אריסה

אופן ההכנה

יש להרתיח זיתים מראש פעמיים ולהחליף מים כ 30  דק .

את הארטישוק – תחתיות קפואות שהשארתי במים חמים.

להכין לימון קצוץ לקוביות

7 שיני שום קצוצים גס

1 גמבה פרוסה לרצועות

2 פלפלים חריפים רצועות גסות

10-12 עגבניות שרי חתוכות לחצי

חצי צרור כוסברה .

מתבלים העופות  ומטגנים בסיר יחד עם הירקות.

מטגנים הכל יחד כ5 דק לערך.

מוסיפים תבלינים לפי טעם.

מוסיפים את הזיתים ארטישוק ומים עד חצי מגובה העופות ( מגיר המון נוזלים)

מפזרים מעל כוסברה ומנמיכים להבה לנמוכה

כשעה וחצי

אני נתתי מכת חום 180  ברוסטר בתנור כ20 דק בנוסף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *