שבועות בפתח, השנה מוצאי שבת
אפשר להכין מראש ולחמם
בצק פילו עם מילוי מתוק – אילנה בוכריס
המרכיבים-
חבילת עלי פילו
מופשרים לילה במקרר.
500 גרם ריקוטה
1/2כוס אבקת סוכר
1שקית פודינג וניל
כפית תמצית וניל
ספריי שמן
אבקת סוכר לפיזור.
אופן ההכנה-
1) בקערה נערבב את הגבינה עם אבקת סוכר, פודינג וניל, ותמצית הוניל.
נערבב הייטב.
2)נוציא את עלי הפילו מהמקרר.
בכל פעם ניקח 2 עלים,
( השאר נכסה במגבת, שלא יתייבשו).
נרסס בספריי שמן כל עלה
ונניח אחד על השני .
3) מורחים שכבת גבינה על העלה , ומגלגלים.
4) מניחים בתבניצ משומנת מעט.
5) ממשיכים להכין את שאר העלים.
ומניחים אחד ליד השני.
6) אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
ואופים כ-20 דקות, או עד השחמה יפה.
7) מקררים
ומפזרים אבקת סוכר. לפני שאוכלים
אוכלים חם או קר טעים בכל מצב.
2 תגובות על “פילו כמו בלינצ’ס – במלית גבינה מתוקה”
נשמע נפלא אעשה לשבועות.
תודה על השיתוף
אדיבה
וואווו נראה טוב ונשמע טעיםצחייבת להכין בעזרת ה’🤲🤲❤