![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/75348924_2777775119115669_419287446308519936_n-300x254.jpg)
זה לא צ’יפס ישראלי
זה תפוח אדמה מטוגן רוסי ![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
![🤪](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td9/1.5/16/1f92a.png)
![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
![😝](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfa/1.5/16/1f61d.png)
המרכיבים-
4-5 תפוחי אדמה קלופים
שמן זית או רגיל
בצל קצוץ או שום
מחבת נונסטיק כבדה
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה –
לחתוך תפוח אדמה דק דק
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/75635923_2777775209115660_5785503221829074944_n-300x169.jpg)
להעביר את הבצל לטגן מעט ולהוסיף את תפוחי האדמה . כל הזמן לערבב ולהוסיף מלח פלפל – אם בא לכם תבלינים אחרים – תוסיפו (חשוב שהאש תהיה גבוהה כמו טיגון).
לערבב טוב כל הזמן עד שתפוחי אדמה נצלים ומטוגנים היטב.
תגובה אחת על “תפוח אדמה מטוגן בסגנון רוסי – זה לא צ’יפס !”
תפוחי אדמה מטוגנים יצאו מעולה.תודה רבה