קטגוריות
עוגיות

עוגיות תמרים בצק נימוח

צילום – נעמי שושן

הכינה  נעמי שושן עפ” מתכון מאת תיקי שילו

 

המרכיבים-

חצי קילו קמח

200 גרם חמאה/מרגרינה

שקית אבקת אפיה

חצי כוס מים /מיץ

חצי כוס שמן

אפשר להוסיף

2 כפות סוכר

אופן ההכנה –

לערבב את כל המרכיבים לבצק חלק.

לשים במקרר לפחות שעה.

לחלק ל- 2

לרדד כל חלק למרוח ממרח תמרים- או שוקולד .

אפשר אגוזים או קינמון .

לגלגל.

לאפות 180 מעלות חצי שעה.

לחתוך אחרי האפיה.

נעמי שושן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *