עוגת התפוחים המושלמת
משתפת בכיף מתכון ששיפרתי ומוצלח מאוד !קלה פשוטה ואלגנטית ומתאימה לראש השנה ⚘️⚘️
מאת – איריס משה
המרכיבים-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקית וניל
שקית א.אפיה
חצי כוס שמן
רבע כוס מים רותחים
שתי כפיות דבש
שתי כפיות קינמון
כוס אחת קמח
3 תפוחים שחתוכים קוביות קטנות מצופות בשתי כפיות סוכר חום
אופן ההכנה –
לטרוף ידני ביצים שלמות עם סוכר
להוסיף שמן מים ואז יבשים
להוסיף את התפוחים ,לרפד תבנית אינגליש בגודל כמו חלה , בניר אפיה לשמן טיפה ואז לשפוך את הבלילה ולאפות על 170 מעלות עד שהעוגה שחומה יפה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש
כשיוצאת העוגה מהתנור להבריש עם מעט דבש בעוד העוגה חמה .
נסו אותה בטוחה שתהנו
תגובה אחת על “עוגת דבש ותפוחים המושלמת שלי”
כמה זמן מדוייק אפיה בתנור ללא טורבו.