קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

קדרת אוסובוקו עם ירקות שורש

יפה ונונו

קדרת אוסובוקו עם ירקות שורש

המתכון של יפה ונונו

המרכיבים-

נתחי אוסובוקו 2-3

ירקות שורש

גזר

בצל

עלי סלרי

שומר

תפוחי אדמה

שורשים של  פטרוזילה וסלרי

מלח

פלפל שחור גרוס

2 עלי דפנה

כפית פלפל אנגלי שלם

4 כפות סילן

קצת רסק עגבניות

כף מרק פטריות/ בצל

אפשר שיני שום

אפשר להוסיף כוס יין

 

אופן ההכנה

לטגן את הנתחים מקומחים כדי לסגור אותם .

להוסיף כל הירקות , תבלינים ומים אפשר גם יין כוס.

לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים.

לערבב סילאן עם רסק אבקת מרק פטריות  ומים ולהוסיף שוב לסיר

לבשל 3,4 שעות עד שהנתח רק על אש נמוכה או בתנור 160 מעלות .

לבדוק את הנוזלים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *