קטגוריות
Uncategorized

מתכון לקציצות בסטיל תפוחי אדמה עם בשר

רות איפרגן פדלון
מתכון לקציצות בסטיל תפוחי אדמה עם בשר הקציצות של סבתא
איך מכינים בסטיל?
מאת –  רות איפרגן פדלון
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה גדולים
בערך קילו בשר טחון
4 ביצים
בצל גדול
מלח
פלפל שחור
בהרט
קצת מרק עוף
קמח /אפשר קמח לפסח תפוחי אדמה
אופן ההכנה –
לבשל תפוחי אדמה עד לריכוך.
לסנן היטב למעוך  לפירה חלק. להוסיף מרק עוף, מלח פלפל שחור.
בסיר נפרד לטגן בצל עם בשר טחון
ולהוסיף תבלינים מלח,בהרט פלפל שחור
לקמח משטח עבודה להכין קערה עם מים בה נטבול מעט את היד ( שהיד תיהיה מעט לחה שעושים את הבסטיל.
לוקחים מעט מתפוח האדמה משטחים ועושים גומה באמצע ושמים מהמילוי וסוגרים עם הקצוות לצורת לביבה עבה.
מניחים על משטח העבודה המקומח
טובלים  את הבסטיל המוכן בקמח
מכינים בקערה 1-2 כפות רסק פמערבבים עם כוס מים מוסיפים 3 ביצים
טובלים את הבסטיל ומטגנים על אש בינונית – גבוהה
עד שמזהיב יפה .

2 תגובות על “מתכון לקציצות בסטיל תפוחי אדמה עם בשר”

בסוף המרשם כתוב
מכינים בקערה 1-2 כפות רסק פמערבבים עם כוס מים מוסיפים 3 ביצים
לא ברור מה שמים בקערה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *