תפוחי אדמה עילפון חושים כמה שזה טעים
המתכון של מלי מאירוב האלופה
תפוחי אדמה ממכרים
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה או יותר (אדומים בעדיפות )
מים +כורכום
מלח
רבע כוס מים
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
כפית גדושה פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כף עשבי תיבול יבשים (פטרוזיליה,כוסברה מה שיש
טימין וכו’)
כף אבקת מרק
כף מיונז
אופן ההכנה –
לחתוך תפוחי אדמה לרבעים . אפשר לקלף.
להרתיח מים עם כורכום ומלח ולבשל תפוחי אדמה 10 דקות
לסנן.
לערבב את כל המרכיבים של התבלינים כולל מים ושמן.
להכניס תפוחי אדמה לתוך התערובת ולערבב.
לשים על תבנית עם נייר אפיה
210 מעלות חום התנור
לאפות עד שתראו צבע יפה אפשר להפוך באמצע .עד שמשחים וקריספי.
6 תגובות על “תפוחי אדמה עילפון חושים כמה שזה טעים”
אם אדלג על שלב הרתחת תפוחי האדמה וישר אניח בתבנית , זה יהיה אותו דבר ?
יאריך את זמן האפייה ויוצא פחות טוב תפוחי אדמה מתכווצים
נראה מדהים עשית לי חשק להכין
וואוו מדהיםםם🙃🙃🙏
תודה
מתכון מצויין. עשיתי יצא פצצה