כרוב שלם אפוי בתנור זה מעדן
כרוב שלם צלוי בתנור
מאת – Elisa Avigail Gueta
המרכיבים-
כרוב בינוני
1-2 עגבניות
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מעט אבקת שום
רבע כוס יין לבן
עלי טימין
כף דבש/סילן
אופן ההכנה –
לחתוך את כרוב באמצע כמו פרוסות עוגה לא עד הסוף.
להניח אותו על נייר אפייה ומתחת נייר כסף.
בפנים לשים עגבניות חתוכות דק, פרוסות שום,
מלח פלפל שמן זית ,אבקת שום,
יין לבן ועלי טימין, לזלף מעל דבש/סילן
לעסות את הכרוב לעטוף היטב.
להכניס לאפיה 190 מעלות עד שמתרכך ,
אחר כך לפתוח ולהשחים
בתאבון
7 תגובות על “כרוב שלם אפוי בתנור זה מעדן”
אם אסור לי יין ואסור לי סילאן מה אפשר לשים במקו
אל תשימי יין
אפשר במקום סילאן דבש
אפשר לשים אגוזים למינהם ומעט דבש בכל זאת.
במקום לחתוך את הכרוב, לחרוץ אותו כמו כוכב ולהמשיך במכון.
תהנו
אפשר הכל
תודה. כמה זמן ב-190 מעלות בתנור?
חצי שעה עד שאפוי טוב
8אני עושה די דומה הרבה שנים.
מעדן זה כןןןן.
מומלץ מאד.