קטגוריות
Uncategorized עוגיות צמחוני

עוגיות ביסקוטי הכי שוות לט”ו בשבט

 

Suzan Segev
עוגיות ביסקוטי הכי שוות לט”ו בשבט
מאת – Suzan Segev
המרכיבים –
3 ביצים
1 וחצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
1/2 כוס ליקר (אני שמתי ליקר סברה)
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
3 כוסות קמח
1/2 כוס אגוזי פקאן/מלך/שקדים
1/2 כוס אגוזי לוז
1/2 כוס דובדבנים או פירות מיובשים אחרים
אופן ההכנה –
נערבב פירות יבשים עם ליקר ונשים בצד לחצי שעה .
אחר כך נערבב את כל המרכיבים הרטובים, ונוסיף אליהם את היבשים.
ניצור בצק דביק מעט.
עם ידיים רטובות ניצור 2 כיכרות מעט מאורכות על תבנית עם נייר אפייה.
נאפה על 170 מעלות עד שמשחים.
נוציא ונקרר.
נפרוס לפרוסות ושוב נכניס לאפיה על 150 מעלות עד שמתייבש וניהיה קראנצ’י כמו ביסקויט.
***העוגיות האלו עוברות אפיה פעמיים ,
בפעם הראשונה עד שקצת משחים ,ולאחר שמתקרר ופורסים אותן, מניחים בתבנית בתנור לא מאוד חם והעוגיות צריכות להגיע למצב של יבוש כמעט מלא אז לשים לב שלא ישחימו יתר על המידה***
Suzan Segev

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *