קטגוריות
Uncategorized

העוגיות של סבתא – תמרים ואגוזים

רות דנינו
מגולגלות תמרים ואגוזים
מתכון – רות דנינו
בצק מעולה מעולה ומומלץ !
המרכיבים-
חמאה/מחמאה (200 גרם)
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
2 חלמונים/ביצה
2/3 כוס סוכר
850 גרם קמח (קילו פחות כוס)
אופן ההכנה –
לשים היטב את כל המרכיבים לבצק אחיד
עדיף להכניס לשעה למקרר.
מחלקים את הבצק לחמישה כדורים
כל כדור מרדדים ומורחים ממרח תמרים, מפזרים קינמון ומעט אגוזים גרוסים. מגלגלים לכרוכית.
אפשר במקום למרוח ממרח שוקולד, חלבה או כל ממרח שאוהבים.
מניחים בתבניות ואופים ב170 מעלות חצי שעה או עד שיזהיבו..
את החיתוך עושים אחרי שהרולדות קרות, או לפני שמכניסים לתנור.
הבצק מתאים גם לסנדביץ’ ריבה ולתחתיות פאי.
חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *