קטגוריות
Uncategorized עוף קציצות

הקציצות של סבתא – כפיתות ברוטב אדום

 

Tal Sheli
קציצות של סבתא לשבת
נקראות אצלנו – כפיתות
מאת – Tal Sheli
המרכיבים – 
לתערובות הקציצות :
חצי קילו חזה עוף טחון
חופן פטרוזיליה, שמיר וכוסברה
2 בצלים מגורדים
תפו”א מגורד (בפומפייה)
2-3 שיני שום לכתוש
ביצה
מלח ופלפל שחור
מעט פלפל אנגלי
מעט אגוז מוסקט
כפית פפריקה
2 כפות קמח
לרוטב :
2 כפות רסק עגבניות
פלפל שחור ומעט מלח
2 שיני שום כתושות
2-3 תפוחי אדמה חתוכות
אופן ההכנה – 
בקערה נשים את חזה העוף הטחון
יחד עם הירקות והתבלינים ונערבב.
נוסיף קמח , ניצור עיגולים ונטגן בשמן עמוק.
בסיר רחב נשים קצת שמן אליו נוסיף את הרסק עגבניות ונפתח אותו יחד עם הפפריקה.
בקערה נשים מעט מים, פלפל שחור ומלח עם שיני השום
ונערבב בשמן החמים.
לאחר מכן נשים את קוביות תפוחי האדמה ואת הקציצות.
נכסה במעט מים רותחים ונבשל עד שתפוחי האדמה יתבשלו ויישאר  רוטב סמיך וטעים. בהצלחה!!
Tal Sheli

תגובה אחת על “הקציצות של סבתא – כפיתות ברוטב אדום”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *