קציצות ברוטב עגבניות ….טעם ילדות. שווה כל ביס.
הקציצות של פעם ברוטב עגבניות- הכי פשוט להכין והכי טעים
מאת – מירב אלבז
המרכיבים–
בשר בקר טחון חצי קילו
בצל מגורד
גזר קטן מקולף מגורד
תפו”א קטן מקולף מגורד
כוסברה קצוצה
ביצה
חופן פירורי לחם דקים/קמח מצה
מלח, פלפל, משיה,
תבלין לקציצות בהרט
3 חופנים של מים
לרוטב-
4 עגבניות קלופות קצוצות
קופסה קטנה של רסק עגבניות
3 שיני שום קצוצים.
כוס מים ומרתיחים.
לערבב בכוס-
מלח, פלפל,
תבלין משיה- לא חובה
פפריקה מתוקה
מעט פפריקה
וחריפה בשמן
אופן ההכנה –
את תערובת הקציצות לערבב טוב ולשים במקרר .
בינתיים להכין רוטב.
מטגנים שום עם עגבניות ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מבשלים 20 דקות.
מכדררים כדורים מתערובת הבקר וממלאים את הסיר.
בישול של 30-40 דקות.