חצילים ממולאים ברוטב עגבניות
מאת – Dorit avtalion shriker
המרכיבים –
2-3 חצילים
חצי קילו בשר טחון
ביצה
בצל
כפית פפריקה
כפית מרק עוף
מלח ופלפל
לרוטב:
בצל גדול קצוץ
3 שני שום
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות סילאן
כוסברה קצוצה
כפית פפריקה
חצי כפית סוכר
אופן ההכנה –
לפרוס חצילים לאורך, לשים מעט שמן זית ולהכניס לתנור על 200 מעלות כ10 דק.
בקערה לשים את הבשר הטחון, ולהוסיףאת שאר מרכיבי מילוי החציל.
לרוטב, לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף את השום.
לאחר מכן להוסיף את רסק העגבניות, הסילאן התבלינים ומים רותחים.
לגלגל את הבשר עם החצילים ולהכניס לרוטב.
לבשל על אש קטנה כשעה.
בתאבון!!!