קטגוריות
Uncategorized

קציצות קבב בשר מתובלות וטעימות

 

עדינה בטש
קציצות קבב בשר
הכנתי – מטוגנות
אם רוצים לשים על האש
לא לשים ביצה וקמח בתערובת
מאת – עדינה בטש
המרכיבים-
בצל מגורד
חצי קילו בשר טחון עם שומן קצת
 כף פירורי לחם או קמח מצה
 ביצה
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
לתבל בפפריקה אדומה
ופלפל שחור
מלח
קצת בהרט
אופן ההכנה –
נערבב הכל יחד ונלוש עד שנקבל תערובת חלקה.
ממליצה לשים במקרר לשעה.
ליצור קציצות קבב ולטגן שמני הצדדים.
לא חייב שמן  עמוק.
אם רוצים לשים קבב על האש –
לא לשים בתערובת קמח וביצה.
.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *