עוגת גבינה בשכבות קרם מוקה ושוקולד לא טעמתם כזה שילוב מטורף
המתכון מאת – שפרה אזולאי
אפשר להכין את העוגה ללא הקרמים היא טעימה גם ככה.
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
500 גר גבינה לבנה רגילה
2 גביעים שמנת חמוצה 400 מ”ל
5 כפות גדושות קורנפלור
שקית אינסטנט פודינג וניל
קורט מלח
לקרם מוקה-
שמנת וחצי מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל 3/4 כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות נס קפה עלית החלק
קרם גנאש שוקולד –
חצי מיכל שמנת מתוקה (שנשאר)
100 גר שוקולד מריר
אופן ההכנה –
נקציף חלבונים עם חצי מהסוכר וקורט מלח
בקערה השנייה נערבב את החלמונים עם הגבינה עם השמנת, סוכר והקורנפלור
נוסיף אינסטנט ונערבב עד שאין גושים.
נקפל חלבונים מוקצפים לבלילת הגבינה לתערובת חלקה.
נעביר לתבנית מלבנית הבינונית -חד פעמי .
נשים תבנית עם מים בתנור
נאפה על 180 מעלות שעה ו 10 דקות.
לאחר מכן נעביר סכין סביב העוגה וניתן עוד 10 דקות אפיה.
נסגור תנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שתתקרר.
נקרר אחר כך במקרר.
נכין קרם -קצפת להקציף עם כל המרכיבים.
נמרח על העוגה
נכין גנאש מהשוקולד ונשפוך מעל הקרם.
תגובה אחת על “עוגת גבינה בשכבות קרם מוקה ושוקולד לא טעמתם כזה שילוב מטורף”
הצטרפתי