סלט טורקי פטנט בלי לבשל – לפי מתכון של מלי מאירוב
משתמשים באריסה מוכנה ולא צריך לבשל.
הכינה – רוית ישראל
המרכיבים-
2 בצלים קצוצים
חצי חבילה כוסברה
רבע חבילה פטרוזיליה
3 גבעולי בצל ירוק
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ לימון או חומץ
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות אריסה חריפה מוכנה(מהסופר)
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית כמון
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד
לקצוץ הירוקים והבצל .
להכניס את הכל למקרר לכמה שעות לספיגת כל הטעמים.
לטעום אם חסר לכם תיבול תוסיפו.