זהו החלטתי !!!!
זו העוגה הכי טעימה שיש !!!😋😋
מאת רויטל בן חמו
משתפת במתכון לעוגת ביסקויטים קצפת ושוקולד
ללא אפייה קלה וטעימה סוףףף
המרכיבים –
לתחתית-
שרוול וחצי פתי בר שבורים
100 גרם חמאה מומסת
כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
לקרם מוס – וניל
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
לשוקולד-
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
חבילה אינסטנט שוקולד
אופן ההכנה –
לשבור ביסקוויטים.
לחמם חלב וחמאה עם שוקולד עד שנמס.
לערבב עם הביסקוויטים.
לשטח בתבנית 22 עגולה .
להקציף את קרם הוניל .
לשים מעל הביסקויטים.
להכניס למקפיא .
לאחר חצי שעה להקציף את קרם מוס השוקולד .
להעביר מעל הוניל
לגרד שוקולד לקישוט מלמעלה.