הכנתי שווארמה בשיטה של רון יוחננוב האלוף
יצא מושלם!
עפו עליה אצלנו בבית
שיניתי קצת
בעיקר הורדתי את כמות התבלינים
שמתי מה שאצלי אוהבים והשדרוג שלי
להוסיף קצת שומן כבש בין השכבות.
לא חובה
אבל זה טוויסט שממש מקפיץ
את טעם ה”שווארמה”
מאת – אתל דניאלי
המרכיבים-
קילו פרגיות לשטח אותם קצת
50 גרם שומן כבש
כף גדושה קורנפלור
3 כפות שמן זית
כף גדושה תבלין שווארמה
כפית בהרט
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
אופן ההכנה –
נכין תבנית אינגליש קייק.
נערבב בקערה את הפרגיות עם כל התבלינים.
אפשר לשים לשעה במקרר .
לאחר מכן לסדר את הפרגיות בשכבות כשבין השכבות תפזרו מהשומן של הכבש.
נכניס לתנור מחומם על 180 מעלות ל- 45 דקות אפייה .
לאחר מכן להעביר לקרש חיתוך ולפרוס דק עם סכין חדה.
יוצא פצצה
4 תגובות על “מתכון לשווארמה מושלמת בתנור”
פרגיות עוף?אוהודו נקבה?
פרגיות עוף
נראה טוב. מה אפשר לשים כתחליף לשומן כבש?
שמן זית