קטגוריות
Uncategorized חלבי עוגות

מתאימה לי לקיץ הלוהט – עוגה מקררת ומנחמת

חני קונאשוילי

 

עוגת ספוג קרם וג’לי תות

מתאימה ממש לעכשיו לקיץ הלוהט

מאת חני קונאשוילי

המרכיבים-

לעוגה:

2 ביצים שלמות

2 כפות סוכר

1 סוכר וניל

2 כפות שמן

2 כפות מיץ תפוזים

כפית קליפת תפוז מגוררת

3 כפות קמח גדושות.

חצי אבקת אפיה.

קרם-

חבילה שמנת מתוקה

כוס חלב

שקית אינסטנט פודינג וניל

כף א. סוכר

גבינה לבנה חבילה – לא חייבים

חבילה ג’לי תות

אופן ההכנה –

להקציף ביצים לקצף תפוח יחד עם הסוכר וסוכר וניל.

להוסיף נוזלים קליפת תפוז.

להנמיך מהירות להוסיף קמח ואפיה לערבוב קצר.

לשמן תבנית אינגליש קייק הרחבה לא הרגילה(או תבנית עגולה 24)

לאפות בה את העוגה ב 170 מעלות עד להזהבה.

לקרר.

לקרם:

1 שמנת מתוקה

כוס חלב חד פעמי קר

חבילת פודינג וניל

כף אבקת סוכר.

להקציף לקצף יציב.

להוסיף 250 מ”ל גבינה לבנה-חבילה

להוסיף לקרם לערבב לאיחוד.

אפשר גם בלי גבינה.

למרוח על שכבת העוגה.

להכין ג’לי לפי ההוראות.

לקרר עד שזה פושר.

לשפוך על הקרם.

לקרר היטב במקרר.

בהצלחה חני🙏❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *