סיר שהוא פשוט אבל טעים
בטעם של בית
משתפת – אפרת לביא
המרכיבים-
חלקי עוף 5-6
3 עגבניות חתוכות לקוביות
גמבה אחת חתוכה לרצועות.
2 בצלים.
שום לפי הטעם 3-5
תפוחי אדמה קטנים
כורכום
פפריקה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה-
לטגן בצל עד להשחמה
להוסיף את הכרעיים ולהמשיך לטגן.
להוסיף את העגבניות, הגמבה והשום ולהמשיך לטגן לעוד 5 דק’
להוסיף כפית כורכום, מלח, כף מרק עוף, כף פפריקה, וחצי כפית פלפל שחור.
לערבב היטב, להוסיף כמות של מים שתכסה את העוף.
להוסיף את תפוחי האדמה .
לבשל במשך 40 דק על אש בינונית
בהצלחה
אפשר להכניס ל10 דקות השחמה בתנור לפני שמגישים.
5 תגובות על “כמה פשוט ככה טעים – הסיר שתכינו לשבת”
מעולה – פשוט וטעים
תודה
תודה רבה אכין היום
האם אפשר להוסיף גם חזה עוף? פשוט יש במשפחה א נשים שלא אוכלים כרעיים
כן את יכולה עוף שלם מחולק