פשטידת קישואים
(פריטדה)
הכי קל וטעים
מאת – יעל חקין
המרכיבים-
4 קישואים גדולים מאוד מגורדים
1 בצל גדול מגורד
(לסחוט היטב את הירקות)
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 עגבנייה מקולפת ללא הגרעינים קצוצה דק
2 פרוסות לחם להרטיב ולסחוט ולפורר
2 ביצים
100 גר’ גבינה צפתית קשה מגורדת
מעט מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים לתערובת חלקה.
לשמן תבנית טוב טוב בשמן זית. למזוג לתבנית את הבלילה.
ולשים בתנור 180 מעלות אפייה שעה בערך.