תבשיל כוסמת ירוקה טעים וגם בריא
יש בה יתרונות בריאותיים, מכילה ויטמינים ומינרלים, עשירה בחלבון איכותי, מתעכל בקלות ונספג ביעילות.
טוב לכל תוספת של בשר, סלט ועוד.
מאת – צביה אורן
המרכיבים –
2 כוסות כוסמת מושרה בתוך קערת מים לכל הלילה, למחרת שוטפים היטב מסננים ומעבירים לסיר בישול
מוסיפים 2 וחצי כוסות מים
2 וחצי כפיות מלח ורוד הימלאיה
כף בצל מטוגן או אפוי קנוי
חצי כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום איכותי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
מערבבים הכל.
מבשלים עד לרתיחה מערבבים היטב ומנמיכים את האש,
עד שכל המים נספגים, והכוסמת לא נדבקת.
לערבב מעט עם מזלג, ולסגור עם מכסה.
ברגע שמוכן.
משאירים את הסיר מכוסה לרבע שעה.
פותחים ומערבבים קצת עם מזלג.
טעים ובריא, בתאבון.