עוגת פרג מושלמת מאת יונית ניני
המרכיבים-
100 גרם פרג טחון וטרי
כוס סוכר
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס שמן
3 כפות מיץ לימון
3 כפות מים
אופן ההכנה –
נקציף חלבונים וסוכר
בקערה נוספת נערבב חלמונים עם שמן,ונוזלים.
בקערה נוספת לערבב פרג וקמח.
נקפל את החלבונים לתוך קערת החלמונים ואחר כך נוסיף את הקמח והפרג .
נערבב בתנועות קיפול.
נדליק תנור 170 מעלות אפיה של בערך שעה.
סירופ-
חצי כוס סוכר
כוס מים
נבשל עד שימס ונשפוך על העוגה כשהיא חמה.
שוקולד –
חצי שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד להמיס במיקרו ולצפות העוגה.
4 תגובות על “מתכון לעוגת פרג מושלמת”
האם אפשר להקפיא את העוגה?
fi
אפשרי
לא ראיתי רישום של איזה תבנית לאפות
תודה
26 עגולה