קטגוריות
עוגיות

עוגיות סהרונים עם שקדים בציפוי שוקולד

עוגיות שקדים סהרונים עם שוקולד

מתכון מאת   Eti Efinger-halperin

המרכיבים-
100 גרם אבקת סוכר(שקית)
200 גרם חמאה/מרגרינה
1 חלמון( צהוב)
1 1/3 כוס שקדים טחונים
2 1/3 כוסות קמח
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה-
לאחד את החומרים ללוש לבצק חלק.
לתת לבצק מנוחה אפשר במקרר.
ליצור סהרונים.
לאפות על חום 170 כ 15 דקות,
שהעוגיה תצא בהירה , היא מתקשה כשמתקררת
לציפוי:
ממיסה 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן –
לשים בקערה על סיר מים רותחים.
טובלים כל עוגיה בקצה לתוך השוקולד ומניחים להתייצבות על נייר אפיה.
מכניסה לקירור כשעה במקרר
ואז שומרת בקופסא אטומה
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *