![ייתכן שזו תמונה של פסטה ובתוך מבנה](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/246379184_474046864292038_1384258581317405243_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=clY8x3yxViUAX80c-nZ&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT_TAG6PpneWkOps3-LP5adT98PD9LcIllh0aEVLLpUS0A&oe=62C16D9F)
סלט פרפרי פסטה….![😋](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t0/1/16/1f60b.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![😋](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t0/1/16/1f60b.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
מאת – כוכבה אילוז
המרכיבים –
חבילה של פסטה פרפרים
2 בצלים
קופסאת זיתים (או שחורים ,או ירוקים )
שמיר
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן , לסנן ולקרר.
לקצוץ את הבצל ולטגן עד השחמה ,
לסגור את הגז להוסיף זיתים ,ואת התבלינים ולערבב .
לאחר שמתקרר להוסיף את הבצל והזיתים לפסטה,
לערבב בעדינות, להוסיף נגיעה מלמעלה של שמן זית ,
ואת השמיר הקצוץ ….בהצלחהההה
![ייתכן שזו תמונה של פסטה ובתוך מבנה](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/246379184_474046864292038_1384258581317405243_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=clY8x3yxViUAX80c-nZ&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT_TAG6PpneWkOps3-LP5adT98PD9LcIllh0aEVLLpUS0A&oe=62C16D9F)