קטגוריות
עוף ראש השנה

סופריטו עוף קל להכין וטעים אש

אילנית כרבי

סופריטו עם טויסט קטן- מאת – אילנית כרבי

המרכיבים –

4 חלקי עוף

4 תפוחי אדמה

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כפות סילאן

אופן ההכנה –
נחתוך תפוחי אדמה לקוביות , נמליח ונטגן בשמן עמוק .

נשים כרבע כוס שמן בסיר ונטגן את העופות ( לאחר שניקינו היטב) משני הצדדים , נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס , לאחר טיגון של מספר דקות , ננמיך את האש ונסגור מכסה לאידוי של כרבע שעה נוסיף ככוס וחצי מים רותחים ונבשל עד להתרככות העופות , נכניס את קוביות תפוחי האדמה  ונבשל כעשר דקות . נזגג סילאן ונכניס לתנור שחומם מראש ל 210 מעלות טורבו לחמש דקות בשביל הצבע היפה הזה . מעדן ❤

התנור זה כולה 5 דקות וזה רק להשחמה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *